PRODUCT

Αυτόματη πόρτα GEZE

Η σειρά προϊόντων της GEZE για συρόμενες θύρες κρύβουν ένα πανίσχυρο σύστημα μετάδοσης το οποίο ταιριάζει κομψά σε κάθε επίπεδη πρόσοψη. Δυνατότητα τέλειας ενσωμάτωσης ακόμα και στις μικρότερες προσόψεις. Ο υψηλής απόδοσης κινητήρας με χαρακτηριστικά μικρής φθοράς και χωρίς ανάγκη συντήρησης γίνεται δύσκολα αντιληπτός αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρός και απόλυτα κατάλληλος για περιοχές με συχνή χρήση.

Για την σωστή λειτουργία των μηχανισμών τοποθετούνται διπλά ραντάρ ανίχνευσης( μέσα-έξω), φωτοκύτταρα ασφαλείας για από φυγή συγκρούσεων και άλλα συστήματα με βάση τις ιδιομορφίες αλλά και τις ανάγκες του κάθε έργου.

Οι αυτοματοποιημένες συρόμενες υαλόθυρες χρησιμοποιούνται συνήθως σε καταστήματα , supermarket αλλά και σε χώρους συνωστισμού αλλά και ξενοδοχεία. Συνδυάζει την αυτοματοποίηση- ευκολία και την ορατότητα με την δυνατότητα συνεχούς, ασφαλής και αθόρυβης χρήσης.

COMPLETED PROJECTS

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η GEZE έχει αναγνωρισθεί σαν εταιρία που παράγει ποιοτικά προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς και της απονεμήθηκε η πιστοποίηση DIN ISO 9001, το οποίο χαρακτηρίζει τη ποιοτική εγγύηση της εταιρίας και τη ποιοτική διοίκηση.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ 
Δυο φύλλα συρόμενα και δύο σταθερά.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ 
Ένα φύλλο συρόμενο και ένα σταθερό.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ 
Δυο φύλλα συρόμενα προς τον τοίχο.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ 
Ένα φύλλο συρόμενο προς τον τοίχο.

OUR TECHNICAL BROCHURE

Γεια σας, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί βασικά cookies για να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του και παρακολουθεί τα cookies για να κατανοήσει πώς αλληλεπιδράτε μαζί του. Η τυχόν μη αποδοχή τους, πιθανόν να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης σας.
Αποδοχή
Άρνηση