Εταιρεία

Με τη μακροχρόνια παρουσία της στο χώρο του αλουμινίου, η εταιρεία Alde σήμερα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει την αισθητική της αλλά και την ποιότητα στον χώρο της κατασκευής.
Η εταιρεία προσανατολίζεται συνεχώς σε επενδύσεις νέου τεχνολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να επιτύχει τόσο την καθετοποίηση της παραγωγής της όσο και την αυτοματοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών της.

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της αλλά και τη δημιουργία καινοτόμων προτάσεων στη σύγχρονη, αγορά η εταιρεία διαθέτει ένα σημαντικό τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.
Η Alde δραστηριοποιείται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου – pvc- ξύλου, στην κατασκευή υαλοπετασμάτων, αιθρίων και ειδικών αρχιτεκτονικών κατασκευών.
Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καρδίτσα καθώς και σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους στην πόλη της Καρδίτσας και της Λάρισας.
Η παραγωγική μονάδα της εταιρείας διακρίνεται για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της που διασφαλίζει σταθερή και υψηλή ποιότητα παραγωγής.
Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της, η μηχανογράφηση του τμήματος παραγωγής και η αποτελεσματική διοίκηση έδωσαν τη δυνατότητα στην εταιρεία να ξεχωρίσει όχι μόνο τοπικά αλλά και να κατέχει μια ιδιαίτερη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η Alde συνδυάζοντας την Παράδοση, την Τέχνη, την Πείρα και την Γνώση κατασκευάζει σήμερα κουφώματα αλουμινίου – pvc & ξύλου τα οποία συνδυάζουν άψογη λειτουργικότητα, τέλεια αισθητική και υψηλή ασφάλεια με περιμετρικούς μηχανισμούς GU ασφάλισης πολλαπλών σημείων. Κατασκευάζει επίσης υαλοπετάσματα, ειδικές κατασκευές (χωρίσματα εσωτερικού χώρου κινούμενα,αντιβαλιστικά συστήματα) τις οποίες χαρακτηρίζει άρτια τεχνολογική εμπειρία.

Μέχρι σήμερα και με το βλέμμα στην πρόκληση του νέου αιώνα, η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της έργα ιδιαίτερης αισθητικής, όπως επίσης έργα με κατασκευαστικές δυσκολίες που της προσάπτουν όμως μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση δύσκολων και απαιτητικών κατασκευών και την αναδεικνύουν σε κορυφαίο κατασκευαστή έργων με αρχιτεκτονική άποψη.
Στόχος της είναι η ποιότητα των προϊόντων της και υπηρεσιών της, προσφέροντας στην αγορά κατασκευές που θα ικανοποιούν στο έπακρο τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες των πελατών της.

Φιλοσοφία της είναι η επικοινωνία και ικανοποίηση του κοινού της μέσα από συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών που δεν σταματούν με την πώληση, αλλά συνεχίζονται και μετά από αυτή.

Γεια σας, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί βασικά cookies για να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του και παρακολουθεί τα cookies για να κατανοήσει πώς αλληλεπιδράτε μαζί του. Η τυχόν μη αποδοχή τους, πιθανόν να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης σας.
Αποδοχή
Άρνηση