PRODUCT

Hörmann – Σπαστές γκαραζόπορτες

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας

Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το χώρο μέσα και έξω από το γκαράζ. Οι σπαστές γκαραζόπορτες μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε άνοιγμα γκαράζ και προσφέρουν έως 14 cm μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης συγκριτικά με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Επιπλέον διαθέτουν τέλεια μόνωση χάρη στα μόνιμα ελαστικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές.

Οι σπαστές γκαραζόπορτες έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Προτύπου 13241-1. Με τη λίστα ελέγχου ασφαλείας μπορείτε να ελέγξετε, αν η παλιά σας γκαραζόπορτα ανταποκρίνεται στα τρέχοντα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ.

COMPLETED PROJECTS

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχετε την επιλογή: Με τις σπαστές γκαραζόπορτες διπλού τοιχώματος LPU 67 Thermo και LPU 42 έχετε εξαιρετική ή πολύ καλή θερμομόνωση. Και επιπλέον αυξημένη αντοχή και αθόρυβη λειτουργία. Η σπαστή γκαραζόπορτα μονού τοιχώματος LTE 42 ενδείκνυται για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και δεν χρειάζονται πρόσθετη θερμομόνωση. Και όταν στις εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού σας κυριαρχεί το ξύλο, ταιριάζει ιδανικά η σπαστή γκαραζόπορτα Hörmann με επένδυση μασίφ ξύλου του τύπου LTH 42.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

LPU 67 Thermo

Η πόρτα εξοικονόμησης ενέργειας ξεχωρίζει χάρη στα πάνελ πάχους 67 mm με θερμικό διαχωρισμό και εξαιρετική θερμομόνωση.

LPU 42

Η σπαστή γκαραζόπορτα διπλού τοιχώματος LPU 42 προσφέρει με τα πάνελ πάχους 42 mm μια πολύ καλή θερμομόνωση

LTE 42

Η πόρτα μονού τοιχώματος LTE 42 αποτελεί την οικονομική λύση για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και δεν χρειάζονται πρόσθετη θερμομόνωση.

Ομοιόμορφη εμφάνιση κάσας και φύλλου πόρτας

Η αρμονική συνολική εντύπωση μιας πόρτας βασίζεται σε πολλές μικρές λεπτομέρειες: Η κάλυψη πρεκιού [ 1 ] στις λευκές πόρτες και σε όλες τις επιφάνειες έχει πάντα εμφάνιση ομοιόμορφη με τα πάνελ της πόρτας. Όλα ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Οι πλευρικές κάσες [ 2 ] διατίθενται στάνταρ με λευκή επιφάνεια Woodgrain. Για σπαστές γκαραζόπορτες με τις επιφάνειες Sandgrain, Silkgrain ή Decograin διατίθενται προαιρετικές επενδύσεις κάσας στην επιφάνεια του πάνελ της πόρτας. Στις πόρτες Micrograin η επένδυση κάσας παραδίδεται με λεία επιφάνεια Silkgrain. Και για χρωματιστές σπαστές γκαραζόπορτες και πόρτες με επιφάνειες Decograin διατίθενται προαιρετικά ταιριαστές επενδύσεις κάσας [ 2 ] στην επιφάνεια ή στο χρώμα των πάνελ πόρτας. Η κάλυψη πρεκιού [ 1 ] σε αυτές τις πόρτες παραδίδεται πάντα στην επιφάνεια και στο χρώμα του πάνελ πόρτας.

Χωνευτή κάλυψη πρεκιού

Στις πόρτες LPU αυτή η κάλυψη πρεκιού είναι η πιο κομψή λύση για την ανεπαίσθητη ένωση της κάλυψης με το φύλλο της πόρτας. Με κλειστή την πόρτα, το πάνω τμήμα της πόρτας κλείνει χωνευτά με την κάλυψη.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

 

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecurξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

OUR TECHNICAL BROCHURE

Γεια σας, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί βασικά cookies για να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του και παρακολουθεί τα cookies για να κατανοήσει πώς αλληλεπιδράτε μαζί του. Η τυχόν μη αποδοχή τους, πιθανόν να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης σας.
Αποδοχή
Άρνηση