PRODUCT

Hörmann – RollMatic

Τα κλειστά ρολά και οι πολύσπαστες πόρτες οροφής ανοίγουν κατακόρυφα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο  στο γκαράζ. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ. Το σχήμα του ανοίγματος του γκαράζ δεν παίζει κανένα ρόλο κατά την τοποθέτηση, είτε είναι ορθογώνιο, λοξό, με θολωτό ή ημικυκλικό τόξο.

Για να ταιριάζει η πόρτα τέλεια στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, προσφέρουμε το κλειστό ρολό RollMatic και την πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD σε διάφορα σχέδια.

Για μια φυσική όψη της πόρτας επιλέξτε ένα από τα δύο ξύλινα μοτίβα των επιφανειών Decograin ή Decopaint. Για μια ιδιαίτερα πολυτελή όψη της πόρτας συνιστούμε τη νέα απόχρωση Noir 2100 Sablé ανθρακί μεταλλικό. Ή επιλέξτε ένα από τα 11 χρώματα πόρτας στην ίδια τιμή.

Και φυσικά θα βρείτε σε εμάς πλαϊνές πόρτες για ομοιόμορφη εμφάνιση.

COMPLETED PROJECTS

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Αξιόπιστη αντιστάθμιση βάρους

Ένα ενσωματωμένο στους σιδηρόδρομους σύστημα αντιστάθμισης βάρους υποστηρίζει τον μηχανισμό κίνησης κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας και προστατεύει τον μηχανισμό κίνησης. Τα πολλαπλά συστήματα ελατηρίων και τα διπλά συρματόσχοινα ασφαλίζουν το φύλλο πόρτας σε κάθε θέση πριν από την υποστήριξη. Στην περίπτωση ανοίγματος εκτάκτου ανάγκης μπορείτε να χειριστείτε την πόρτα εύκολα με το χέρι. Στο κλειστό ρολό δεν απαιτείται μανιβέλα.

Ασφαλής διακοπή λειτουργίας

Οι πόρτες RollMatic είναιχάρη στους στάνταρ μηχανισμούς κίνησης με ομαλή εκκίνηση και ομαλό τερματισμό ιδιαίτερα αθόρυβες και παρουσιάζουν χαμηλές φθορές. Το σύστημα αντιστάθμισης βάρους και η αξιόπιστη διακοπή λειτουργίας σταματούν την πόρτα με ασφάλεια σε περίπτωση που υπάρχει εμπόδιο. Για ακόμη περισσότερη προστασία και ασφάλεια, συνιστούμε την τοποθέτηση ενός φωτοκύτταρου

Συμπαγές κλειστό ρολό

Τα κλειστά ρολά RollMatic αποτελούν την καλύτερη επιλογή, όταν η περιοχή της οροφής στο γκαράζ πρέπει να μείνει ελεύθερη ή όταν το γκαράζ είναι πολύ μικρό για πολύσπαστη πόρτα οροφής ή σπαστή γκαραζόπορτα. Η κουρτίνα ρολού

του κλειστού ρολού τυλίγεται στο πρέκι του ανοίγματος πόρτας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την περιοχή της οροφής για λάμπες ή ως πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Για περιπτώσεις τοποθέτησης με μικρούς πλευρικούς χώρους θα λάβετε το RollMatic και ως εξωτερικό ρολό για τοποθέτηση μπροστά από το άνοιγμα του γκαράζ.

Πολύσπαστη πόρτα οροφής εξοικονόμησης χώρου

Σε γκαράζ με ιδιαίτερα μικρό πρέκι ενδείκνυνται ιδιαίτερα οι πολύσπαστες πόρτες οροφής RollMatic OD. Η κουρτίνα ρολού οδηγείται μέσω των λεπτών σιδηρόδρομων στην οροφή. Με την πλευρική τοποθέτηση του μηχανισμού κίνησης για εξοικονόμηση χώρου το RollMatic OD έχει απαιτούμενο ύψος πρεκιού μόλις 60 mm.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecur αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό μηχανισμών κίνησης γκαραζοπορτών, αυλοπορτών, πορτών, φωτισμού και πολλών ακόμη.

Η νέα, εξαιρετικά ασφαλής διαδικασία κρυπτογράφησης BiSecur της Hörmann με σταθερή εμβέλεια χωρίς παρεμβολές σας δίνει την αίσθηση ασφάλειας ότι κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το ασύρματο σήμα σας. Ο έλεγχος και η πιστοποίηση έχει γίνει από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum

Τέλεια προσαρμογή και 100 % συμβατότητα

Όλοι οι μηχανισμοί κίνησης BiSecur, οι δέκτες και τα στοιχεία χειρισμού είναι 100 % συμβατά. Με το τηλεχειριστήριο ή π.χ. ένα ασύρματο πλήκτρο κωδικού ανοίγετε άνετα εκτός από την γκαραζόπορτα και την αυλόπορτα που είναι εξοπλισμένη με μηχανισμό κίνησης Hörmann, τους μηχανισμούς κίνησης πορτών ή άλλες συσκευές με δέκτη BiSecur.
Με την εφαρμογή* μας και με την  πύλη BiSecur μπορείτε να χειρίζεστε άνετα τους μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτας και αυλόπορτας της Hörmann, την οικιακή πόρτα** Hörmann

ή τον μηχανισμό κίνησης εσωτερικής πόρτας PortaMatic καθώς και άλλες συσκευές μέσω smartphone ή tablet.

 

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης της θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται πλέον να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η πολύσπαστη πόρτα οροφής RollMatic OD είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός πλήκτρου το χρώμα της λυχνίας LED στο τηλεχειριστήριο HS 5 BS σας δείχνει τη θέση της πόρτας. Αν θέλετε, με ένα ακόμη πάτημα του πλήκτρου *** η πόρτα κλείνει. Ο χειρισμός της πόρτας δεν ήταν ποτέ πιο άνετος και πιο ασφαλής.

Βραβευμένη σχεδίαση

Τα αποκλειστικά τηλεχειριστήρια BiSecurξεχωρίζουν για τη σχεδίαση σε μαύρο ή λευκό και το κομψό σχήμα, που εφαρμόζει ιδιαίτερα άνετα στο χέρι.
Τα τηλεχειριστήρια Hörmann BiSecur με προαιρετική γυαλιστερή επιφάνεια σε όψη λάκας πιάνου βραβεύτηκαν με το reddot design award για την αποκλειστική σχεδίασή τους.

OUR TECHNICAL BROCHURE

Γεια σας, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί βασικά cookies για να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του και παρακολουθεί τα cookies για να κατανοήσει πώς αλληλεπιδράτε μαζί του. Η τυχόν μη αποδοχή τους, πιθανόν να επηρεάσει την εμπειρία πλοήγησης σας.
Αποδοχή
Άρνηση